Ngarep > Produk > Modul Magnetik > 2.5GBase-T Modul Magnetik

2.5GBase-T Modul Magnetik

2.5GBase-T Modul Magnetik
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Modul Magnetik 2.5GBase-T saka pabrik Jansum lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.
Produk 2.5G Base-T kita dirancang kanggo memenuhi standar IEEE 802.3bz Kompatibel karo kabeh PHY Utama ditrapake ing 2.5 Giga bit LAN kacepetan RoHS suhu reflow puncak 260C, utawa proses solder gelombang.
Temokake Standar IEEE 802.3AF/AT/BT (Parameter PoE Beda).
Portofolio produk PoE Jansumâs bisa nyedhiyakake 2P/4P PoE/PoE+/PoE++ sing bisa nganti 100W Max.


Part
Nomer
produk
Gambar
Kacepetan
Rate
Nomer
saka Pelabuhan
Paket Nomer
saka Pin
Pin
Pitch
PoE
Rating
Operasi
Suhu
Hi-pot
Rating
Nggambar
V24C17S 2.5G SINGLE SMD 24 Pin 1,02 mm PoE15W 0ânganti+70â 1500V PDF
V24P05S 2.5G SINGLE SMD 24 Pin 1.00mm Non-PoE 0ânganti+70â 1500V PDF
V24C01SP 2.5G SINGLE SMD 24 Pin 1,27 mm PoE15W 0ânganti+70â 1500V PDF
V24C13SWU 2.5G SINGLE SMD 24 Pin 1,27 mm 4PPoE100W -40ânganti+85â 1500V PDF
V24C02SQ 2.5G SINGLE SMD 24 Pin 1,27 mm 4PPoE60W -40ânganti+85â 1500V PDF
V24T03DP 2.5G SINGLE DIP 24 Pin 2.00mm 4PPoE30W 0ânganti+70â 1500V PDF
V96T06D 2.5G QUAD DIP 96 Pin 1,80 mm 4PPoE30W 0ânganti+70â 1500V PDF
V96T07DP 2.5G QUAD DIP 96 Pin 2.00mm 4PPoE60W 0ânganti+70â 1500V PDF

View as  
 
2.5GBase-T Lan Transformer

2.5GBase-T Lan Transformer

JASN minangka produsen Lan Transformer profesional, sampeyan bisa yakin tuku Lan Transformer saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. PN V24P05S yaiku 2.5GBase-T Lan Transformer.

Model: V24P05S

Maca liyaneKirim Enquiry
2.5GBase-T Diskrit Lan Magnetik

2.5GBase-T Diskrit Lan Magnetik

Sampeyan disambut teka ing pabrik JASN kanggo tuku sing paling laris, rega murah, lan Magnetik Lan Diskrit 2.5GBase-T sing berkualitas tinggi. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo you.This V96T06D punika 2.5G Base-T Quad Port Magnetics Module.

Model: V96T06D

Maca liyaneKirim Enquiry
Transformer Jaringan 2.5GBase-T

Transformer Jaringan 2.5GBase-T

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Transformer Jaringan 2.5GBase-T saka pabrik JASN lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. PN V24C17S nyedhiyakake tingkat kacepetan 2.5G lan duwe paket SMD.

Model: V24C17S

Maca liyaneKirim Enquiry
2.5GBase-T Pulse Transformer

2.5GBase-T Pulse Transformer

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Transformer Pulse 2.5GBase-T saka pabrik JASN lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. V24C01SP tundhuk karo standar IEEE 802.3bz lan tundhuk karo syarat ROHS.

Model: V24C01SP

Maca liyaneKirim Enquiry
2.5GBase-T Lan Magnetik

2.5GBase-T Lan Magnetik

JASN minangka produsen & pemasok Lan Magnetik 2.5GBase-T China sing utamane ngasilake Lan Magnetik kanthi pengalaman pirang-pirang taun. PN V24C13SWU tundhuk karo IEEE802.3bz&802.3bt lan ndhukung pilihan 4PPoE 100W.

Model: V24C13SWU

Maca liyaneKirim Enquiry
Transformer Sinyal 2.5GBase-T

Transformer Sinyal 2.5GBase-T

Transformer Sinyal 2.5GBase-T kualitas dhuwur ditawakake pabrikan China JASN. V24C02SQ cocok kanggo aplikasi PoE End-span kanthi kemampuan saiki 720mA lan aplikasi industri dhukungan.

Model: V24C02SQ

Maca liyaneKirim Enquiry
JASN minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional 2.5GBase-T Modul Magnetik ing China. Sugeng rawuh tuku paling anyar 2.5GBase-T Modul Magnetik saka pabrik kita. Produk kita kualitas dhuwur lan nawakake kutipan murah, conto gratis lan layanan khusus uga kasedhiya.