Diskrit Lan Magnetik
  • Diskrit Lan Magnetik - 0 Diskrit Lan Magnetik - 0

Diskrit Lan Magnetik

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Discrete Lan Magnetics saka pabrik JASN lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. G72T07DB tundhuk karo standar IEEE 802.3ab lan paket DIP.

Model: G72T07DB

Model:G72T07DB

Kirim Pitakonan

Unduh PDF

JASN minangka China profesionalDiskrit Lan MagnetikProdusèn lan supplier G72T07DB, yen sampeyan are looking for sing paling apikDiskrit Lan Magnetikkaro rega murah, takon kita saiki!


Fitur


Selaras karo standar IEEE 802.3ab.
Patuh karo syarat RoHS.
Kisaran suhu operasi: 0â nganti +70â.
Kisaran suhu panyimpenan: -20â nganti +125â.
 

Spesifikasi Listrik @ 25â



OCL:

350uH Min. @100KHz / 0.1V karo 8mA DC Bias

Hi-POT:

1500VAC 1mA 2S

Rasio giliran:

1:1±2%

LK:

0.5uH Maks @100KHz/0.2V

Cw/w

120pF Maks @100KHz/0.2V

D.C.R:

1.4 ohm maks

Mundhut sisipan:

1-100MHz: -1.0dB Maks

Dhiskusi silang:

1-100MHz: -30dB Min

 

Rugi bali:

1-30MHz

40 MHz

50MHz

60-80MHZ

80-100MHZ

-18dB Min

-14.4dB Min

-13.1dB Min

-12dB Min

-10dB Min


Hot Tags: Magnetik Lan Diskrit, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, Sampel Gratis, Paling Anyar, Tuku, Murah, Kutipan

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy