Transformator Pengisian EV
  • Transformator Pengisian EV - 0 Transformator Pengisian EV - 0

Transformator Pengisian EV

Transformator Pengisian EV kualitas jual panas digawe ing China. JASN minangka produsen lan pemasok Transformator Pengisian EV skala gedhe ing China.

Model: PEE4301-001

Model:PEE4301-001

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Minangka kualitas dhuwur profesionalTransformator Pengisian EVpabrikan, sampeyan bisa ngaso njamin kanggo tukuTransformator Pengisian EVsaka pabrik JASN lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.


Transformator Pengisian EV


Fitur


Patuh karo syarat RoHS.
Kisaran suhu operasi: -40â nganti +125â.
Kisaran suhu panyimpenan: -40â nganti +125â.
 

Spesifikasi Listrik @ 25â


OCL:

Pin 1-7 = 1.45mH Min. @100KHz/1V

 

LK:

Pin 1-7 (singkat 8-11.11-14) = 10.5uH Maks 100KHz 1V

Pin 1-7 (singkat 8-14) = 7.2uH Maks 100KHz 1V

Rasio giliran:

28:6:6 ±3%. @20KHz/1.0V

 

DCR:

1-7: 68mΩ Maks.

8-14: 8mΩ Maks.

 

 

Hi-POT:

N1-N2: 3750V AC/3mA/60S.

N1-Inti: 3750V AC/3mA/60S.

N2/N3--Inti: 500V AC/3mA/60S.

 

IR:

N1-N2: 100MΩ Min DC500V

COIL-Inti: 100MΩ Min DC500V



Panas Tags: Transformer Pengisian EV, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, Sampel Gratis, Paling Anyar, Tuku, Murah, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.