Babagan Jansum Electronics Dongguan Co.,Ltd

Jansum Electronics(Dongguan) Co., Ltd. dumunung ing Kutha Changping, Kutha Dongguan. Kita minangka perusahaan sing spesialisasine ing R&D, manufaktur lan dodolan trafo Ethernet, trafo Telekomunikasi, Koil Keselak, Induktor, Trafo Daya, trafo Planar, trafo xDSL/T1/E1, induktansi inverter surya, lan komponen magnetik liyane. Produk kasebut adol ing omah lan ing luar negeri, lan diekspor menyang Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Timur Tengah, Australia lan pasar liyane, lan nyedhiyakake layanan OEM / ODM kanggo pelanggan domestik lan manca. Kita duwe macem-macem kategori produk, kinerja stabil, lan biaya-efektif, sing kita wis nampa pujian konsisten saka pelanggan. Produk kita akeh digunakake ing switch jaringan, router, ADSL, modem optik, set-top box, TV, peralatan ngawasi, pemain jaringan, omah cerdas, inverter tenaga surya, peralatan pangisi daya EV lan industri liyane.China Solusi Komponen MagnetikModul Magnetik, Anyar Magnetik Energi, ICM, Chip Lan Magnetik, Induktor, Telekomunikasi & Transformator Daya.

Jansum Electronics Dongguan Co., Ltd.

    • 6000+

      Area Bangunan

    • 5000k+

      Kapasitas Produksi Saben wulan

    • 200+

      Peralatan Produksi

Jansum Electronics Dongguan Co., Ltd. dumunung ing Kutha Changping, Kutha Dongguan. Kita minangka perusahaan sing spesialisasine ing R&D, manufaktur lan dodolan trafo Ethernet, trafo Telekomunikasi, Koil Keselak, Induktor, Trafo Daya, Trafo Planar, Magnetik Chip Lan, trafo xDSL/T1/E1, induktansi inverter surya, lan komponen magnetik liyane. Produk kasebut adol ing omah lan ing luar negeri, lan diekspor menyang Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Timur Tengah, Australia lan pasar liyane, lan nyedhiyakake layanan OEM / ODM kanggo pelanggan domestik lan manca. Kita duwe macem-macem kategori produk, kinerja stabil, lan biaya-efektif, sing kita wis nampa pujian konsisten saka pelanggan.
Solusi Komponen Magnetik China |
Modul Magnetik,Magnetik Energi Anyar,ICMs,Chip Lan Magnetik,Induktor,Telekomunikasi & Transformator Daya

  • sesanti

    Kanggo dadi supplier pilihan kanggo solusi komponen magnetik.

  • Karep

    Nyedhiyakake solusi lengkap lan produk serial kanggo pelanggan, dadi mitra pelanggan sing dipercaya, lan nggawe panggung kanggo karyawan entuk nilai pribadi.

  • Nilai Inti

    Integritas, Profesional, Inovasi, Pangembangan

produkAplikasi

Panas Produk

Paling anyar Kabar

  • Apa tujuan magnetik?

    Apa tujuan magnetik?

    Magnetik, utawa sinau babagan medan magnet lan sifat-sifate, nduweni peran penting ing macem-macem aspek teknologi modern lan urip saben dina.

  • Karakteristik Magnetik Lan Diskrit

    Karakteristik Magnetik Lan Diskrit

    Magnetik LAN diskrit (Local Area Network), uga dikenal minangka trafo LAN utawa saringan LAN, yaiku komponen elektronik sing digunakake ing sistem komunikasi jaringan kanggo nyedhiyakake isolasi listrik, pencocokan impedansi, lan nyuda gangguan.

  • Bentenipun antarane Hub lan Ngalih ing produk jaringan asal

    Bentenipun antarane Hub lan Ngalih ing produk jaringan asal

    Ing konteks produk jaringan asal, hub lan switch minangka piranti sing digunakake kanggo nyambungake sawetara piranti bebarengan ing jaringan. Nanging, ana bedane sing signifikan ing antarane loro kasebut babagan fungsi lan cara nangani lalu lintas jaringan.

  • Daisy chain teknologi introduce

    Daisy chain teknologi introduce

    Daisy chaining minangka teknologi sing nyakup sawetara piranti ing rantai utawa seri, ing ngendi saben piranti disambungake menyang sabanjure kanthi urutan, mbentuk baris piranti. Teknologi iki umume digunakake ing jaringan komputer, peralatan audio lan video, lan ing piranti elektronik liyane.

Enquiry Kanggo Price List

Yen sampeyan duwe pitakon babagan penawaran utawa kerjasama, aja ragu-ragu ngirim email utawa gunakake formulir pitakon ing ngisor iki. Wakil sales kita bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam.