Ngarep > Produk > Modul Magnetik > Modul Magnetik 18GBase-T

Modul Magnetik 18GBase-T

Modul Magnetik 18GBase-T
Jansum minangka pimpinan profesional China 18GBase-T Magnetik Modul Produsèn kanthi kualitas dhuwur lan rega cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.
Transformer HDBaseT kita dirancang kanggo nyedhiyakake pengurangan gangguan mode umum kanggo kinerja EMI sing luwih apik lan ndhukung daya liwat aplikasi HDBaseT. Teknologi HDBaseT mbisakake set fitur 5Play, sing kalebu video 4K definisi tinggi ultra dhuwur, audio, ethernet, macem-macem sinyal kontrol, lan daya nganti 100W, ing siji kabel CAT5e/6 100m/328ft.

Part
Nomer
produk
Gambar
Kacepetan
Rate
Nomer
saka Pelabuhan
Paket Nomer
saka Pin
Pin
Pitch
PoE
Rating
Operasi
Suhu
Hi-pot
Rating
Nggambar
T24C18S 18G SINGLE SMD 24 Pin 1.00mm Non-PoE 0ânganti+70â 1500V PDF

View as  
 
18G HDBase-T Transformer

18G HDBase-T Transformer

JASN minangka Transformer HDBase-T 18G profesional, sampeyan bisa yakin tuku Transformer HDBase-T saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. T24C18S dirancang kanggo aplikasi Audio-Video. Bagian iki tundhuk karo Kripik Valens.

Model: T24C18S

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
JASN minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Modul Magnetik 18GBase-T ing China. Sugeng rawuh tuku paling anyar Modul Magnetik 18GBase-T saka pabrik kita. Produk kita kualitas dhuwur lan nawakake kutipan murah, conto gratis lan layanan khusus uga kasedhiya.